top of page
Yazarın fotoğrafıİbrahim Cevahir

BASKETBOL TOPU İMALATI



İzmit Belediyesi Promosyon Basketbol Topu

ONOK Plastik olarak ürün portföyümüzde, baskılı basketbol topu da yer almaktadır. Kişisel veyahut ticari amaçlarınız doğrultusunda biz ONOK Plastik; tedarik planlamanızı yürütüyor, ihtiyacınız olan ürünlerini hizmetinize sunuyoruz.

Günümüzde çoğunlukla toplu satış gerçekleştiren firmalar tarafından sipariş edilen basketbol topu, promosyon basketbol topu olarak da kullanılabilmektedir.

PROMOSYON ÜRÜNLERİN TİCARİ AMACI

Her ticari marka, mevcut müşteri ve potansiyel müşterileri ile daima etkileşim içinde olmak ister. Aralarındaki bu etkileşim, müşterinin daimi olarak tüketici rolünü üstlenmesini sağlar. En basit örneği olarak; markalar sponsorluk işbirliği yürüttüğü kuruşlara promosyon ürünlerini aktararak sektörel anlamda canlı kalmaya çalışır. Bu duruma bir nevi, marka yaşam stratejisi diyebiliriz. Ticari kuruluşların rakip firmalar ile arasındaki en temel fark, bu sponsorluk konusudur. Çünkü rakip firma analizlerinde en ilk bakılan aşama, sponsorluk anlaşmalarıdır.

PROMOSYON ÜRÜNLERİN SEKTÖREL FARKLARI

Kamuoyunun yakından takip ettiği belli başlı konu mevcuttur, spor. Toplumsal açıdan bağlayıcı niteliği taşıyan en ilk etken spordur. Bu sebeple takipçi kitlenin büyük çoğunluğunu potansiyel müşteriler oluşturmaktadır. Takım formaları, bileklikler, bandanalar, logo içeren kıyafetler bunlara birer örnektir. Spor müsabakalarında izleyici kitle, faaliyetten sonra dikkatini ilk olarak kullanılan ürünlere çevirir. Müsabakada giyilen formanın markası, oyuncunun ayakkabısı, oyunda kullanılan topun markası belli başlı maddelerdir. Bu sebeple önemli markalar, her türlü spor müsabakasında kendi promosyon ürünlerini mutlak olarak kullandırır.

BASKETBOL TOPU İMALATI


Beko Promosyon Basketbol Topu

Basketbol topları, üretim malzemesi açısından diğer toplara oranla farklıdır. Bu sebeple üretim yapan firmanın, kalite kontrolünü iyi yapması gerekmektedir. ONOK Plastik olarak tesisimizde üretilen tüm ürünlerin kalite kontrolünü baştan sonra yakından takip ediyor, oluşabilecek herhangi bir aksaklığın önüne geçiyoruz. Kalite standartları açısından müşterilerimize sağlık sorunları yaratmayacak malzemeler temin edip, üretimde kullanıyoruz.

Bu ve bu gibi olası sorunlardan ONOK Plastik olarak hiçbir endişe duymuyoruz. Çünkü sektörde var olduğumuz zamandan bu zamana deyin, her müşterimizin yerine kendimizi koyuyor ve taleplerini ona göre değerlendiriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz basketbol topu imalatı ile siz değerli müşterilerimizin kişisel ve ticari kârlarına olanak sağlamaktan gurur duyuyoruz.


1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page