top of page
Yazarın fotoğrafıİbrahim Cevahir

Özel Logo Baskılı Basketbol Topları

Güncelleme tarihi: 9 Ağu 2022


Ono Sport olarak kişiselleştirilmiş promosyon basketbol topları, herhangi bir PR ya da promosyon etkinliğinde müşterilerinizin dikkatini çekmenin kesin bir yoludur. İmalatımızı titizlikle yürütüyor ve özelleştirilebilir basketbol topu modellerimizi ve şirketinizle, partinizle veya sloganlarınızla birleştirebilirsiniz.


Yüksek kaliteli baskılı basketbol toplarımız uygun fiyatlara sahiptir ve tam renkli kişiselleştirme için uygundur. Ayrıca, bu kategoride çok çeşitli farklı top stillerine sahibiz - Tamamen özel baskılı, tam boy promosyon basketbol topları, sentetik deri veya kauçuk malzeme size özel olarak imalatı yapılabilir.


Logo basketbol topu birçok olay ve etkinliğe uygundur! Harika promosyon fikirleridir ve promosyon ürünleri arasında son derece popülerdir Ayrıca, çeşitli özel sektörlerdeki bu özel logo baskılı basketbol topları, okullar ve diğer spor etkinlikleri için bir sponsorluk biçimi olarak ta düşünülebilir. Firma ve kuruluşunuza ait logo baskılı basketbol topu ürettirebilir, bu sportif ürüne ihtiyaç duyan okul, spor okulları ve tanıtım organizyonlarınızda dağıtımını sağlayabilirsiniz.

5 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page