top of page
Yazarın fotoğrafıİbrahim Cevahir

Promosyon Top İmalatı

Güncelleme tarihi: 15 Tem 2021




Futbol Topu, Basketbol Topu ve Voleybol Topu imalatında model belirlerken müşteri talebine uygun renk ve model seçimi sorasında müşteri onayı ile grafiksel çalışma tamamlandıktan sonra istenen adetler doğrultusunda daha öncesinde tayin edilen şart ve koşullar ve termin süresine uygun olarak seri üzerime geçilip, taahhüt edilen sürede top teslimatlarımız gerçekleşmektedir.

Söz konusu üretime geçilmesi planlanan topların fiyatlandırma çalışmaları satış ekibimiz tarafından ilgili proje ve etkinlik çerçevesinde gerekli fiyatlandırma etkenlerimizden en önemlisi talep edilen adetlerin ne şekilde olduğudur, adetlerin çok olması üretim maliyetlerini düşürmesi sebebiyle farklı bir fiyat politikası uygulanmaktadır. Bu noktada teklif iletim çalışmalarımızı titizlikle yürütmekteyiz.

İmalathanemizde ortalama olarak standart yapıda 4 renge kadar tampon baskı uygulanabilirken, bir miktar maliyeti arttıran bir faktör olmasına karşın daha özel uygulamalar talep eden müşterilerimiz için UV baskı yöntemiyle görsel zenginlik içeren resim kalitesinde baskı yöntemi uygulanabilmektedir.

İmalatını yapmış olduğumuz ürün gruplarımız içerisinde; 5 Numara Futbol Topu (360-380gr.), 2 Numara Hentbol Topu (280-300gr.), 7 Numara Basketbol Topu (600-620gr.), 5 Numara Basketbol topu (400-450gr.), 5 Numara Voleybol Topu (260-280gr.) bulunmaktadır. Promosyon çalışmaları için üretim yapılan futbol toplarının yanı sıra halı saha işletmecilerine yönelik halı saha zeminine uygun halı saha futbol topu imalatı da gerçekleştirilmektedir.

Kuruluşumuzdan bu yana imalatını yapmış olduğumuz toplar çeşitli kurum ve kuruluşların başlatmış oldukları kampanya ve promosyon çalışmaları çerçevesinde Türkiye’nin her yerine sevk edilebilmektedir. Çalışma yaptığımız firmalar bazında belediyeler, eğitim kurumları, spor tesisleri, yardım dernekleri, özel şirketler, devlet kurumları gibi daha birçok kurum ve kuruşlara hizmet vermekle beraber çeşitli promosyon ürünleri satışı yapan promosyon şirketleri ile de çalışma faaliyetleri başarı ile yürütmekteyiz.

İmalat kapasitemiz aylık 3200-3500 adet olmakla beraber imalat kapasitemizin üstünde bir talep oluşması durumunda projeye adetlerine bağlı olarak gerekli kapasite artırımını altyapımız uygun olması sebebiyle personel istihdamı ile kolaylıkla gerçekleştirebilmekteyiz.


2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page